Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 109 km

Bijna 30 inbraakgevoelige situaties Goes

Toegevoegd: 25-10-2016, 08.57 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens een preventie-actie in Goes heeft de politie maandagavond bijna dertig inbraakgevoelige situaties opgemerkt.


In de wijk Goese Polder werd in samenwerking met buurtpreventie een zogeheten voetjesactie gehouden. Het ging om een zogeheten voetjesactie waarbij 'voetjes' worden neergelegd zodat bewoners bij thuiskomst opmerken dat iemand met kwaad in de zin (wellicht) had kunnen inbreken.

Eerder werd de actie ook in andere Zeeuwse plaatsen gehouden. Ook toen werden telkens flink wat inbraakgevoelige situaties opgemerkt. Voor de politie een teken dat bewustwordingsacties zoals deze geen verspilde moeite zijn.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zillah (31-10-2016 om 16:41)
Ik vind het zeker ook een prima zaak, alleen vind ik het op dit moment een vertekend beeld geven.Omdat ze veel in die wijk aan het werk zijn en er aan de bewoners wordt gevraagd om bv poort en/ of ramen etc. open te laten. Misschien is dit in een andere situatie een hele ander aantal??
Kees Tramper (25-10-2016 om 14:43)
Prima zaak van de politie. Op deze manier word een mens bewust dat iemand anders dan de politie ook had kunnen binnendringen, en vaak heb je het zelf niet in de gaten. Overal staan ook kliko s en dat zijn handige klim middelen.
Cookie-instellingen beheren