Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Schade bij botsing ’s-Gravenpolder

Toegevoegd: 25-10-2016, 11.40 uur
Door: Manfred Berrevoets

’S-GRAVENPOLDER - Bij een botsing tussen een brommer en een auto in ’s-Gravenpolder is vanmorgen forse schade ontstaan.


De aanrijding vond rond 10.15 uur plaats op de Schoorkenszandweg net voorbij de kruising met de Bernhardweg Oost. In een bocht kwamen de twee door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. De brandweer kwam ter plaatse voor een benzine lekkage bij de brommer en het reinigen van het wegdek.

Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij en raakten niet gewond. De auto kon zijn weg vervolgen en de brommer is door de eigenaar zelf opgehaald. Deze raakte zwaar beschadigd.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anna (31-10-2016 om 07:53)
Kees Tramper, u bedoeld krijgt de volvo rijder nu een nieuwe, omdat de brommerrijder geen voorrang had? Heel vervelend, voorrangsfoutje. maar gelukkig geen zwaar letsel.
bermtoerist (26-10-2016 om 14:55)
@ Kees Tramper. Eerder een gevalletje geen voorrang verlenen door de brommerbestuurder. Die haaientanden op de kruisende weg laten niets aan duidelijkheid te wensen over.
Frank (25-10-2016 om 22:03)
Auto had voorrang overigens, maar is voor beide partijen nooit echt fijn. Wat heb je dan mazzel dat je zonder schrammetje verder kan.
Kees Tramper (25-10-2016 om 14:47)
Triest voor de brommer rijder. Ik hoop wel dat hij van de volvo rijder een nieuwe krijgt. Is een gevalletje van niet goed uitkijken als automobilist. Zowel links als rechts heeft voorrang als het geen auto is
Cookie-instellingen beheren