Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Gezochte notoire oplichter weer gepakt

Toegevoegd: 26-10-2016, 15.45 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een Zeeuwse politieteam heeft vandaag in Den Haag een 52-jarige man aangehouden. Volgens de politie gaat het om een notoire oplichter.


De man lichtte in heel Nederland mensen op door advertenties voor betonplaten te plaatsen op verkoopsites. Nadat benadeelden geld hadden overgemaakt leverde de man geen goederen. In totaal 61 benadeelden deden aangifte bij de politie, zij zouden voor 218.000 euro zijn opgelicht.

De man was tijdens zijn voorlopige hechtenis geschorst voor een ziekenhuisopname maar ging er vervolgens vandoor zonder zich bij justitie te melden. Onlangs kreeg de politie informatie dat de oplichter, waarvoor ook al eens aandacht was in het TV-programma 'Opgelicht?!' weer actief zou zijn.

De recherche deed direct nader onderzoek en de politie wist hem vandaag aan te houden. De man is ingesloten in het cellencomplex Torentijd in Middelburg. De politie doorzoekt de woning van de verdachte.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (27-10-2016 om 12:59)
Hahahahaha only in Holland !!! Hier kun je crimineel zijn en oplichten jaaaaarenlang en nog verlof krijgen voor ziekenhuis hahaha... Hij heeft natuurlijk al zijn geld in Curacao of weet ik veel ergens op mooi eiland staan en als hij straf krijgt heeft hij na 6 maanden cel mooi centje hahaha lang leve Hollandse rechtstaat pffffffffffffffff
Vlissinger (27-10-2016 om 12:28)
En nu denken ze vast dat een straf van misschien maar een jaartje gaat helpen bij zo'n narcistische gek. Deze mensen kun je niks leren dus het enigste wat helpt is deze types uit de maatschappij halen en in het gekkenhuis plaatsen anders komt ie straks weer in "Opgelicht" of "Opsporing verzocht" vanwege gedupeerde mensen. Maar ja, in NL worden criminelen beschermt zo lijkt het.
Cookie-instellingen beheren