Weerbericht:
Wisselvallig weekeinde
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Aanrijding met persoon op spoor Rilland

Toegevoegd: 27-10-2016, 20.56 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - Op de spoorlijn Vlissingen-Roosendaal is vanavond ter hoogte van Rilland een persoon aangereden door een trein. Hierdoor is het treinverkeer gestremd.


De aanrijding vond rond 20.50 uur plaats. Naast twee ambulanceteams zijn ook twee brandweerwagens en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

Het treinverkeer is gestremd tussen de stations Bergen op Zoom en Rilland-Bath. Volgens de Nederlandse Spoorwegen moet rekening gehouden met een extra reistijd van meer dan een uur. "De verstoring is naar verwachting rond 23.30 uur verholpen", aldus de NS.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Tom (29-10-2016 om 14:29)
Brandweer zorgt voor goede verlichting ter plaatse, zodat de overige hulpdiensten hun werk goed kunnen doen. Ook spuiten zij de trein en rails schoon en helpen ze zoeken naar de resten. Technische recherche komt er bij om uit te sluiten dat het geen ongeval/misdrijf is. Twee politieeenheden zorgen voor afzetting en de derde beheerd de PD. Heli wordtvstandaard opgeroepen, maar gecancelled wanneer het slachtoffer duidelijk overleden is. Kortom, niks overdreven veel inzet!
Anoniem (29-10-2016 om 11:20)
Janspommermans, overduidelijk heb je nog nooit een suïcide van dichtbij in jou omgeving meegemaakt. De mensen die deze verschrikkelijk keuze maken zou juist meer naar omgekeken moeten worden en denk dat je er gerust vanuit kunt gaan dat het bij elkaar zoeken van de stukjes heus door deze persoon zijn gedachte is gegaan, een keuze als deze maak je niet zomaar dus houd asjeblieft die rare praat gewoon voor je want je hebt geen idee waar je over praat dat is duidelijk.
Peter (28-10-2016 om 22:14)
@TOM: op afstand is dit niet vast te stellen, en dus wordt er conform protocol gealarmeerd.
Janspommerans (28-10-2016 om 18:42)
Dat je een eind aan je leven wil maken is je eigen beslissing..... Maar ik wilde dat ze ook eens aan de bestuurder van de trein zouden denken en aan de mensen die de restjes bij elkaar moeten zoeken. Maar daarvoor zijn ze kennelijk te ver heen. Sterkte voor de achterblijvers!
Rineke (28-10-2016 om 16:18)
Veel sterkte voor de machinist en andere direct betrokkenen. Afschuwelijk zoiets!
Tom (28-10-2016 om 16:16)
Ik wil geen discussie uitlokken, maar zijn er niet belachelijk veel hulpverleners opgetrommeld door de meldkamer voor iemand die toch al dood is? Dat er een ambulance en politie naar toe gaan snap ik maar al te goed, maar de brandweer met meerdere voertuigen, 3 of 4 politieauto's, meerdere ambulances en zelf een helikopter...!? Veel sterkte voor de machinist en de nabestaanden van het slachtoffer!