Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumaheli voor gewonde na vechtpartij

Toegevoegd: 27-10-2016, 23.49 uur
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De Rotterdamse traumahelikopter is donderdagavond opgeroepen voor een gewonde na een vechtpartij in Middelburg.


Het incident vond rond 20.25 uur plaats op de kruising van de De Ruyterstraat met de Piet Heinstraat. Het slachtoffer raakte gewond en vluchtte richting de Braakmanstraat. De dader ging er vandoor. Naast een ambulance werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze is niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft met meerdere voertuigen in de wijk gezocht naar de dader, maar deze is voor zover bekend niet aangetroffen. De politie heeft een aantal sporen veiliggesteld. De aanleiding van de vechtpartij is niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (28-10-2016 om 11:39)
Het slachtoffer kan toch makkelijk vertellen wat de oorzaak is van de vechtpartij, waarschijnlijk is het slachtoffer geen slachtoffer maar de oorzaak zelf.
sjongejongejonge (28-10-2016 om 11:35)
Volgens mij snapt Pier het niet helemaal...
Pier (28-10-2016 om 07:43)
Waarom elke keer die heli en dan ook weer annuleren? Kost niets zeker. Is er geen vertrouwen meer in het ambulancepersoneel?
Cookie-instellingen beheren