Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Slachtoffer Kloetinge werd in keel gestoken

Toegevoegd: 28-10-2016, 10.38 uur
De politie bij de woning in Kloetinge.
De politie bij de woning in Kloetinge.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

KLOETINGE - Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Axel, van de steekpartij gisteravond bij zorginstelling Emergis in Kloetinge werd is zijn keel gestoken. Dit heeft de politie bekend gemaakt. De dader, een 29-jarige Middelburger, is door de politie aangehouden.

De steekpartij vond rond 16.45 uur plaats in een woning op het terrein van de instelling aan de Oostmolenweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ingezet. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Emergis heeft vrijdagochtend laten weten dat het slachtoffer stabiel was en naar verwachting volledig fysiek zou herstellen.

De dader van het incident kon gelijk door de politie worden aangehouden. De man is met spoed in een politiebusje naar cellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Zowel de dader als het slachtoffer zijn cliënten uit de instelling. .


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
k (1-11-2016 om 00:28)
dit verbaast mij niet, bij emergis in goes zitten er drugsdealers in beschermt wonen huis van emergis geloof mij waar dan ook bij emergis is het een zooitje. mensen die meerdere mensen in hun fam hebben die handelen in alles wat illegaal is zijn daar hulpverlener hoe kan het dan ook anders dat het misgaat, ik heb eens een patient horen zeggen dat als hij zijn werk ff niet meer aankon hij in een soort huis kon van emergis en daar gewoon soort vakantie had, hij mocht er blowen en kocht er zelfs harddrugs. vreemd vind ik dat,
Mark (29-10-2016 om 14:03)
Peter snapt hem niet
Gea (29-10-2016 om 10:44)
de reactie's die hier staan, kloppen niet, ik werk er, en ik weet hoe het is gegaan
Mark (28-10-2016 om 22:54)
Hoe kan je aan een mes komen vraagt iemand ? O ik weet niet een broodmes een vleesmes een steakmes hoeveel messen wil je ?
Peter (28-10-2016 om 22:01)
@Mark: de klok horen luiden, maar niet weten waar de klepel hangt... De Politie zou geen verwarde mensen meer vervoeren. Over ingrijpen heb je weinig gelezen denk ik, dit is een taak voor hulpverleners. Ook de Politie is hulpverlener, bovendien verleende zij noodhulp bij incidenten. Of wist je dit nog niet?!
Mark (28-10-2016 om 16:16)
ik dacht dat Politie niet meer in ging grijpen bij verwarde mensen