Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Eén dode en drie gewonden bij ongeval Oudelande

Toegevoegd: 25-10-2004, 08.41 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
OUDELANDE - Bij een eenzijdig ongeval op de Zwinweg in Oudelande is zondagavond een vrouw om het leven gekomen. Ook raakten drie mensen gewond.


De bestuurster, een 22-jarige vrouw uit de gemeente Borsele, reed rond vijf voor tien met haar auto over de Zwinweg. Door nog onbekende oorzaak kwam de vrouw met haar auto in de berm. Daarop stuurde ze tegen en kwam ze aan de andere kant van de weg in de berm en kon ze een boom die aan die zijde van de weg stond helaas niet meer ontwijken. De vrouw overleefde het ongeval niet.

In de auto zaten ook drie mannen uit de gemeente Goes, respectievelijk 18, 20 en 22 jaar oud. De 20-jarige passagier kwam bekneld te zitten in het voertuig en moest door de brandweer van Ovezande, die uitrukte met de tankautospuit 4738, uit zijn voertuig geknipt worden.

De drie mannen raakten allen gewond en werden met de ambulances 7302 en 7303 naar het Oosterscheldeziekenhuis gebracht. Daar werden zij behandeld aan hun verwondingen. De 22-jarige en 18-jarige mochten na behandeling naar huis, de 20-jarige man moest nog ter observatie in het ziekenhuis blijven.

De politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van het ongeval. Bureau Slachtofferhulp is ingeroepen om de passagiers van de vrouw bij te staan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750