Gewonde bij auto-ongeluk Griete

Toegevoegd: 31-10-2016, 20.46 uur

Door: Roland de Jong

GRIETE - Bij een eenzijdig verkeersongeval in het Zeeuws-Vlaamse buurtschap Griete, bij Zaamslag, is maandagavond iemand gewond geraakt.

Het slachtoffer raakte rond 19.00 uur door onbekende oorzaak van de weg en reed tegen de paal van een verkeersbord. Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de Griete met de Margarethaweg en de Paardendijk.

Er werden drie ambulanceteams, een brandweerploeg en een traumahelikopter opgeroepen maar voor zover bekend bleek het letsel mee te vallen. De helikopter is niet meer ingezet. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf. De weg was ter plekke enige tijd volledig afgesloten.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750