Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Appartementencomplex ontruimd na brand

Toegevoegd: 01-11-2016, 08.07 uur
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De brandweer heeft vanochtend vroeg in Koudekerke een appartementencomplex ontruimd nadat brand was uitgebroken in één van de woningen in het gebouw.


De brand in het acht appartementen tellende gebouw aan de Kerkstraat werd even voor 06.00 uur opgemerkt. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. De bewoners van alle woningen in het complex werden uit voorzorg naar buiten gehaald. Er kwam ook een ambulanceteam ter plekke maar voor zover bekend raakte er niemand gewond.

De brand zette één van de woningen vol rook en richtte binnen de nodige schade aan. De situatie was echter wel snel onder controle. De brandweer heeft alle woningen uitgebreid geventileerd. Hiervoor werd nog een extra blusvoertuig opgeroepen. Rond 07.20 uur kon het ventileren worden afgerond. In de tussentijd was een deel van de bewoners al door de politie naar elders gebracht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren