Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
99 files van totaal 397 km

Hennepkwekerij in woning Vlissingen

Toegevoegd: 01-11-2016, 13.37 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In een woning aan de Hercules Segherslaan in Vlissingen is dinsdag een wietkwekerij aangetroffen en ontmanteld.


De hennepplantage werd 's ochtends door de politie ontdekt. Een medewerker van energiebedrijf Delta is ter plekke gekomen om de stroomaansluiting te onderzoeken. De afdeling Forensische Opsporing van de politie heeft ter plekke ook onderzoek gedaan.

Incident Control heeft de kwekerij vervolgens ontmanteld en de aanwezige wietplanten vernietigd. Het is niet bekend of er arrestaties zijn verricht. Ook het aantal aanwezige wietplanten is nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissingse (1-11-2016 om 22:59)
Dat stonk me daar niet zo ook zeg dat vernietigen, je kon het een paar straten verder nog ruiken, ze zouden dat moeten doen op een bedrijfsterrein van de gemeente ofzo, maar niet zo bij de woning zelf, had er gewoon last van en dan woon ik een paar straten verder
Cookie-instellingen beheren