Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Babbeltrucs in Zierikzee en 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 01-11-2016, 15.35 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Zowel in Zierikzee als in 's-Heerenhoek hebben dieven dit weekeinde geprobeerd om bij mensen binnen te komen via een babbeltruc.


In Zierikzee ging het volgens wijkagent Douwe de Vries om een meisje dat twee keer namens 'De zorg' bij iemand aanbelde om een informatief verhaal te komen vertellen. "Intussen liet het meisje echter stiekem een tweede vrouw binnen", aldus De Vries.

In 's-Heerenhoek zouden volgens Omroep Zeeland rond 19.30 uur twee mannen hebben aangebeld bij een woning aan de Blikhoek. Ze zouden zich hebben voorgesteld als medewerkers van een energiebedrijf maar vroegen binnen om het IBAN-nummer van de vrouw. Er zou niets zijn buitgemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren