Weerbericht:
Mistig en gladheid door bevriezing
Verkeersinformatie:
25 files van totaal 90 km

Scooterongeluk, traumahelikopter niet nodig

Toegevoegd: 01-11-2016, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De traumahelikopter is dinsdagmiddag opgeroepen voor een ongeluk in Vlissingen maar uiteindelijk niet meer ingezet.


Het slachtoffer reed op een scooter en kwam rond 15.40 uur in botsing met de bestuurster van een kleine personenauto. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Rembrandtlaan met de Hogeweg. Naast een ambulanceteam en een rapid responder werd ook de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter is niet meer ter plekke geweest. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De automobiliste bleef ongedeerd en kon haar weg vervolgen nadat medewerkers van het team Handhaving van de gemeente Vlissingen haar defecte buitenspiegel hadden vastgeplakt met tape.

Oproepen
Vandaag werd overigens al twee keer eerder een traumateam opgeroepen naar Walcheren. Rond 11.55 uur was er een oproep naar een huisartsenpraktijk aan de Roozenburglaan in Middelburg. Zo'n twintig minuten later was er een oproep naar parkeergarage De Fonteijne bij de Spuistraat in Vlissingen. In beide gevallen kwam het traumateam niet ter plaatse.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (1-11-2016 om 19:15)
Op dezelfde lokatie jaren terug ook een dodelijk ongeval gebeurd..blijft gevaarlijk dat oversteken..
Cookie-instellingen beheren