Bijna 900 planten in wietkwekerij Axel

Toegevoegd: 01-11-2016, 17.50 uur

Door: Roland de Jong

AXEL - In de wietkwekerij die gisteren in Axel werd ontdekt stonden in totaal bijna 900 hennepplanten. Ook zijn er twee arrestaties verricht. Dat heeft de politie zojuist bekend gemaakt.

De plantage was gevestigd in het achterste gedeelte van een loods aan de Noordpolderstraat en bestond uit twee kweekruimten met bijna 900 hennepplanten. De politie kwam de kwekerij op het spoor tijdens een onderzoek. De politie arresteerde twee mannen uit Axel van respectievelijk 23 en 54 jaar oud.

Volgens de politie werd er illegaal stroom, water en gas afgetapt. Maandagmiddag heeft de politie in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf. Daarbij zijn het kweekmateriaal en de planten in beslag genomen. De planten zijn voor de bewijsvoering bemonsterd. Vervolgens zijn al deze goederen vernietigd.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750