Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Brand appartementencomplex aangestoken

Toegevoegd: 01-11-2016, 18.19 uur
Alle appartementen werden vannacht ontruimd.
Alle appartementen werden vannacht ontruimd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

KOUDEKERKE - De brand vannacht in een appartementencomplex in Koudekerke is vermoedelijk aangestoken. Dat heeft de politie zojuist naar buiten gebracht.


De brand in het acht appartementen tellende gebouw aan de Kerkstraat werd even voor 06.00 uur opgemerkt. De brandweer rukte uit met twee blusvoertuigen en een hoogwerker. De bewoners van alle woningen in het complex werden uit voorzorg naar buiten gehaald.

Volgens de politie is uit een voorlopig onderzoek gebleken dat de bewoner van het appartement waarin de brand ontstond enige tijd afwezig was. Er was sowieso sprake van diefstal. "Uit de woning is in ieder geval een grote flatscreentelevisie ontvreemd. Mogelijk zijn er meer spullen ontvreemd. De brand is vermoedelijk aangestoken", zo zegt de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren