Weerbericht:
In de ochtend (plaatselijk dichte) mist, vanmiddag veel bewolking
Verkeersinformatie:
87 files van totaal 364 km

Gewonde bij aanrijding met strandvoertuig

Toegevoegd: 02-11-2016, 00.16 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - Op een duinovergang in Vrouwenpolder is dinsdagavond iemand gewond geraakt bij een aanrijding met een klein strandvoertuig.


Het ongeluk gebeurde rond 21.50 uur bij duinovergang 'Duinoord' aan het Breezand. Ter plekke liep een groepje personen op de overgang. De bestuurder van een John Deere Gator XUV merkte hen niet op tijd op en één van de wandelaars raakte gewond.

Er werden twee ambulanceteams en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter kwam echter niet meer ter plekke omdat de verwondingen mee bleken te vallen. De gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht.

De politie heeft van de bestuurder een blaastest afgenomen. De man blies een 'A' en is daarom meegenomen naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse om zo vast te kunnen stellen of hij inderdaad te veel alcohol had gedronken. De uitkomst is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P van D (2-11-2016 om 08:16)
Goedzo pakken die man en 1 jaar verbod om rijbewijs te halen of als hij die had 1 jaar invorderen..Vel van dat soort mensen denken ze niet auto moge nrijden met drank maar wel op de fiets of trekker of scooter enzo mogen rijden.. NET ZO STRAFBAAR !!! Je mag NIET deelnemen aan het verkeer met niks, zelfs niet dronken over straat lopen.. Ook lopend over straat kun je rijbewijs kwijt raken met drank op.. Taxi of niet zuipen gewoon, En vooral niet denken blowen wel mag dat is nog veel erger dan drank...
Cookie-instellingen beheren