Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bijna 300 planten in wietkwekerij Vlissingen

Toegevoegd: 02-11-2016, 13.41 uur
De ontmanteling van de wietkwekerij in Vlissingen.
De ontmanteling van de wietkwekerij in Vlissingen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In de wietkwekerij die gisteren werd aangetroffen in een woning in Vlissingen stonden in totaal 287 hennepplanten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De Vlissingse hennepplantage werd 's ochtends door de politie ontdekt aan de Hercules Segherslaan. De kwekerij werd ontmanteld en alle wietplanten, met uitzondering van enkele planten die dienen als monster, zijn ter plekke vernietigd.

Ook in Yerseke werd gisteren een wietplantage ontdekt. In de Van Rooyenstraat waren drie kweekruimten ingericht met in totaal 344 hennepplanten. De politie bracht eerder al de vondst van een hennepkwekerij van bijna 900 planten in Axel naar buiten.

In alle drie de gevallen was sprake van diefstal van stroom. Alleen voor de kwekerij in Axel zijn arrestaties verricht.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren