Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Bestuurder strandvoertuig dronk 3,75 keer te veel

Toegevoegd: 02-11-2016, 13.44 uur
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
Het slachtoffer is per ambulance afgevoerd.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De man die dinsdagavond in Vrouwenpolder een voetganger aanreed met een strandvoertuig had bijna vier keer te veel alcohol gedronken. Dat zegt de politie.


Volgens de politie was het slachtoffer een 51-jarige Duitser. Deze werd rond 21.50 uur aangereden op duinovergang Duinoord bij het Breezand. De Duitser is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De man die in het strandvoertuig reed is een 23-jarige inwoner van de gemeente Veere. Hij legde ter plekke een blaastest af en omdat die een 'A' aangaf werd de man meegenomen naar het bureau voor een verdere ademanalyse. De man blies 330 Ug/l terwijl deze als beginnend bestuurder maximaal 88 Ug/l had mogen blazen.

De 23-jarige is na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren