Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Politie zoekt Citroën na doorrijding in Goes

Toegevoegd: 02-11-2016, 13.59 uur
Door: Roland de Jong

GOES - De politie is op zoek naar een man die is doorgereden na een aanrijding met een fietsster in Goes.


Hij reed in een donkerkleurige Citroën Berlingo en kwam tussen 10.15 en 10.30 uur op de 's-Gravenpolderseweg in botsing met een vrouw die samen met haar 2-jarige dochter op een fiets reed. Volgens de politie wilde de vrouw de kruising met de Beukenstraat oversteken toen het mis ging. De automobilist raakte het achterwiel van de fiets. Hij sprak het slachtoffer kort aan maar reed daarna door.

Bij de botsing raakte de fiets van de vrouw beschadigd. Ook liep ze knieletsel op. De politie is nu op zoek naar de man. Hij was naar schatting 40 tot 50 jaar oud, was kaal, had een blanke huidskleur en is brildragend. Naast hem zat nog iemand in de auto.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
nella (2-11-2016 om 14:55)
Ik hoop dat het kindje er goed van af gekomen is voor zover dat kan in zo'n situatie. Hoe dan ook is het een afschuwelijke gebeurtenis voor zo'n kleintje. Behoorlijk aso gedrag van de bestuurder om weg te rijden.
Vlissinger (2-11-2016 om 14:52)
Als ik daar rond die tijd in de buurt had gereden met mijn dashcam dan had ik zeker ff op de geheugenkaart gekeken of ik die auto met kenteken er toevallig op heb staan. Ook al is het de verkeerde, toch ff doorgeven lijkt me. Desnoods anoniem. Misschien iemand anders met dashcam die nog niet heeft gekeken? Gewoon aanpakken doorrijders.
Cookie-instellingen beheren