Weerbericht:
Bewolkt, af en toe (mot)regen. Morgen af en toe zon
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 52 km

Zoekactie na vondst auto in sloot A58 Goes

Toegevoegd: 03-11-2016, 09.21 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Een flink aantal hulpverleners is donderdagochtend uitgerukt nadat langs de A58 bij Goes een auto in een sloot was aangetroffen.


Het voertuig lag langs de rijbaan richting Bergen op Zoom en werd rond 07.35 uur ontdekt. Diverse brandweerwagens, waaronder ook die van twee duikploegen, gingen vervolgens naar de ongevalslocatie.

In de personenauto zelf werd niemand aangetroffen en daarom gingen brandweerlieden in het water op zoek naar eventuele slachtoffers. Er werd niemand aangetroffen en de zoekactie werd rond 08.30 uur beëindigd. Het voertuig is getakeld. De politie zoekt uit wie de auto heeft achtergelaten. Vanwege het ongeluk ontstond een file van zeker drie kilometer omdat slechts één rijstrook beschikbaar was.

Tijdens de hulpverlening gebeurde op de andere rijbaan ook een ongeval. Hulpverleners die bij de te water geraakte auto stonden gingen met spoed naar de andere locatie. Er bleek echter niemand gewond te zijn geraakt.


Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan B (4-11-2016 om 17:28)
@Ik … Als je een beetje logische nadenkt is het sturen van duikteams zinloos. Je weet dat deze gezien het tijdpad geen mensen meer kunnen redden. Eén brandweerauto had voldoende geweest. En protocollen zijn er om aangepast te worden. Ik geef de bestuurder groot gelijk dat hij is weggegaan met een natpak bij deze temperatuur ben je snel onderkoeld. Wel had hij moeten melden dat de auto leeg was, en de volgende dag zou worden weggesleept.
Ik (4-11-2016 om 13:47)
Natuurlijk Jan B, de beste stuurlui staan weer eens aan wal. Maar goed dat jij geen belangrijke beslissingen hoeft te nemen voor wat betreft de hulpverlening. Dan gaan er pas echt slachtoffers vallen. Blijf jij maar lekker vanaf je veilige toetsenbordje oordelen vellen. Is veel beter voor jou. De profs doen het denkwerk wel.
Anna (3-11-2016 om 18:05)
Goed dat er een zoek actie komt, je weet inderdaad niet wat er aangetroffen kan worden, maar hoop dat het de bestuurder zwaar aangerekend wordt dat hij dus en de plaats van ongeluk heeft verlaten en niet de moeite heeft genomen dit te melden! Dit kost inderdaad een berg geld, in dit geval was het onnodig, omdat de bestuurder nalatig is geweest door niet te melden. Ik las ergens dat hij dit *de volgende ochtend* wilde doen??? Waarom niet direct?!!
Henk H (3-11-2016 om 17:33)
De hulpdiensten zijn verplicht, volgens een vooraf opgesteld protocol, op dit soort incidenten te reageren. Je kunt niet af gaan op veronderstellingen P van D. Een beetje kort door de bocht. Wel hoop ik dat deze bestuurder voor alle kosten opdraait! Misschien gecombineerd met een cursus "Hoe leer ik rekening met anderen te houden?".
Jan B (3-11-2016 om 16:56)
@P van D heeft gewoon gelijk. De hulpverlening is compleet op hol geslagen. Dit zie je niet alleen hier maar ook bij incidenten in de Westerschelde tunnel. @ik… gelooft te veel in sprookjes.
Ik (3-11-2016 om 12:44)
@P van D die alles beter weet: Er hadden ook 3 kinderen onder die Golf kunnen liggen. Een beetje achteraf komen praten kan inderdaad iedere kleuter.
Cookie-instellingen beheren