Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Automobilist A58 raakte woensdag al te water

Toegevoegd: 03-11-2016, 11.54 uur
Brandweerduikers zochten vanochtend in het water naar slachtoffers.
Brandweerduikers zochten vanochtend in het water naar slachtoffers.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

GOES - De eigenaar van de auto die vanochtend werd aangetroffen in een sloot langs de A58 bij Goes raakte naar eigen zeggen woensdagavond al te water.


De politie heeft de man, een 29-jarige inwoner van Oostburg, opgespoord en hij heeft inmiddels een verklaring afgelegd. Volgens de politie heeft de man aangegeven gisteravond tussen 23.00 uur en middernacht van de weg te zijn geraakt.

De Oostburger was van plan vanochtend de politie te informeren. Voor die tijd werd de auto echter door anderen opgemerkt en werd een zoekactie naar eventuele slachtoffers op touw gezet waarbij ook brandweerduikers werden ingezet.

Het verlaten van de plaats van het ongeval zonder melding te maken levert de man een proces-verbaal op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ja hoor (3-11-2016 om 13:50)
Maar als je mobiel nou kapot is door het water dan zal je het voertuig toch wel moeten verlaten. Straks is het winter dan ga je kapot van de kou. Dus in het kort heb je altijd een proces-verbaal als je geen mobiel bij hebt.
Dolf (3-11-2016 om 13:41)
De heeft natuurlijk wat op zijn kerfstok, stuur hem de rekening van dit (achteraf vals) alarm en de hulpdiensten, hij had natuurlijk al eerder kunnen waarschuwen en hoe is hij van die plaats weggekomen? Iemand heeft hem opgehaald, dat kan niet anders. Dit zaakje stinkt.
P. (3-11-2016 om 13:31)
Waarom zou je een dag later pas de autoriteiten willen inlichten dat je met je auto te water bent geraakt.
Rien (3-11-2016 om 13:19)
En was tie al nuchter?
Willem Isaac sanderse (3-11-2016 om 13:08)
@fh Jansen Volgens mij was het niet bekend of er nog iemand inzat. Dan kun je hem natuurlijk niet laten liggen!!
F.H. Jansen (3-11-2016 om 12:32)
Waarom wordt een auto in de spits opgeruimd terwijl er niemand (Gewonde)meer aanwezig was. Gevolg lange files nog 2 auto op elkaar en aan de andere zijde een auto in de sloot.
Cookie-instellingen beheren