Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en overwegend droog, morgen veel wind en buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon valt door asbestdak in Clinge

Toegevoegd: 04-11-2016, 15.23 uur
Door: Roland de Jong

CLINGE - In het Zeeuws-Vlaamse Clinge is vrijdagmiddag iemand gewond geraakt bij een val door een dak van asbesthoudend materiaal.


Het ongeluk gebeurde rond 13.20 uur op een terrein op de hoek van de 's-Gravenstraat met de Clingeweg. Het slachtoffer viel tijdens werkzaamheden door het dak van een schuur. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen maar die bleek niet nodig. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege de aanwezigheid van de asbest is ook de brandweer ingezet. Die heeft de schuur afgesloten en afgezet met linten. Momenteel wordt bepaald wat voor type asbest er precies op het dak lag en hoe dit het beste kan worden opgeruimd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren