Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Wegpiraat heeft nog maar net z'n rijbewijs

Toegevoegd: 05-11-2016, 07.26 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft in de gemeente Hulst een wegpiraat van de weg gehaald die zijn rijbewijs nog maar net een maand in bezit had.


Volgens de politie waren er afgelopen maand diverse meldingen binnengekomen over een automobilist die zich in een personenauto nogal asociaal zou gedragen. “Hij draaide onder andere 180-graden bochten door de handrem te gebruiken. Van één van de getuigen ontvingen we zelfs videobeelden”, zo zegt de politie.

De auto bleek eigendom te zijn van iemand die nog maar net een maand zijn rijbewijs had. Dit is hij inmiddels weer kwijt want de politie heeft het ingenomen. De zaak is overgedragen aan het Openbaar Ministerie (OM). “Naar verwachting zal het CBR nogmaals gevraagd worden deze persoon te beoordelen op zijn rijvaardigheid”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karin (6-11-2016 om 19:44)
dinsdag avond op stationsplein in beige wat oudere oude ging ook iemand tekeer als een bezeten persoon , niet normaal ik durfde niet de parking op te lopen , ik was zo bang,hij ging als een gek te keer op de parking tussen de geparkeerde auto s, ik dacht dat hij helemaal onder de drugs zat , ik hoop dat deze persoon opgepakt is en NOOIT zijn rijbewijs terug krijgt !!!
Toon (5-11-2016 om 23:13)
het schijnt dat mannen tot ongeveer 25 jaar iets hebben in zich, dat hun weg/rijgedrag niet van de beste zijde laat zien. Jonge moedertjes rond de tijd dat de school uitgaat vertonen ook een bijzonder rijgedrag=in dit geval gehaast. CBR. Een stel bureaucraten. Rijscholen???? Er zou eens een echte beroepsopleiding voor moeten zijn. Nu proberen ze te scoren met slagingspercentage en komen er dus van deze idioten door het rij-examen doorheen. Klopt allemaal niet meer.
André (5-11-2016 om 15:53)
Als het CBR dit rijbewijs niet, voor altijd, intrekt zijn ze mede schuldig als deze figuur iemand zou omver rijden. Als hij zich te pletter rijdt tegen b.v. een boom is dat zonde van de boom. Maar ja, justitie in Nederland is véél te soft.
Peter (5-11-2016 om 12:25)
En dan zeggen ze dat ouderen een gevaar zijn op de weg. Als ik kijk hoe hard die achterlijke jonge gasten bij ons in de straat rijden (30km )zone dan is er maar een straf rijbewijs 10 jaar invorderen. En een megaboete
NLFail (5-11-2016 om 11:18)
We kunnen gewoon wachten tot een uitspraak zoals recent nog waar een zogenaamd mentaal zwak begaafde strafvermindering krijgt voor het doodrijden van een kind, omdat iemand een zwakbegaafde rijbewijzen uitdeelt. Een rechtsongelijkheid ontstaat ten voordele van zwakbegaafden die blijkbaar aan andere regels mogen voldoen. Alsof iedereen aan de zelfde criteria moet voldoen voor een rijbewijs ? neen, bent u mentaal niet toerekeningsvatbaar genoeg, dan passen ze gewoon de strafeis aan. Zwakzinnigen zoals vermeld in dit artikel helemaal geen rijbewijs geven ? Neen, dat zou toch oneerlijk zijn zeker ? Alsof het eerlijk is dat een klein kindje nu dood is door dat achterlijke gedrag van CBR/justitie ? Volgens de wet dus wel.
Danny (5-11-2016 om 11:07)
Dit zijn van die gasten die emotieloos in de rechtbank zitten nadat hij je kind of iets heeft doodgereden. Geen geweten, geen besef van wat normaal is. Gewoon afpakken dat rijbewijs! Als je met je 18 de nog niet normaal in je hoofd bent, dan word dat alleen maar slechter....
Cookie-instellingen beheren