Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Wegpiraat heeft nog maar net z'n rijbewijs

Toegevoegd: 05-11-2016, 07.26 uur
Door: Roland de Jong

HULST - De politie heeft in de gemeente Hulst een wegpiraat van de weg gehaald die zijn rijbewijs nog maar net een maand in bezit had.


Volgens de politie waren er afgelopen maand diverse meldingen binnengekomen over een automobilist die zich in een personenauto nogal asociaal zou gedragen. “Hij draaide onder andere 180-graden bochten door de handrem te gebruiken. Van één van de getuigen ontvingen we zelfs videobeelden”, zo zegt de politie.

De auto bleek eigendom te zijn van iemand die nog maar net een maand zijn rijbewijs had. Dit is hij inmiddels weer kwijt want de politie heeft het ingenomen. De zaak is overgedragen aan het Openbaar Ministerie (OM). “Naar verwachting zal het CBR nogmaals gevraagd worden deze persoon te beoordelen op zijn rijvaardigheid”, aldus de politie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dick (5-11-2016 om 09:47)
Schijnbaar wel voertuig beheersing. Heeft zich nog niet te pletter gereden. Mag zeker voor gedragsstoornis behandeld worden. Beste methode rijbewijs vernietigen.
JanDoedel (5-11-2016 om 09:46)
Beoordelen wel nee. Rijbewijs ongeldig verklaren en de komende 10 jaar geen nieuwe meer kunnen halen. Na 10 jaar nog maar eens kijken of meneer dan wel geschikt is. Hij zal je kind maar dood rijden de gek.
chuckles (5-11-2016 om 09:18)
Toevallig die gast in een blauwe ford focus?
Marcel (5-11-2016 om 08:38)
Misschien nog maar een paar jaar wachten tot dat deze puber volwassen is alvorens hem een rijbewijs te geven
Cookie-instellingen beheren