Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 51 km

Drugsactie Goes resulteerde in 5 arrestaties

Toegevoegd: 05-11-2016, 12.20 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij de drugsactie gisterenavond in Goes zijn in totaal vijf arrestaties verricht. Dat heeft de politie vanochtend bekend gemaakt.


Het flexteam van de politie Zeeland viel een woning aan het Molenplein binnen nadat informatie was binnengekomen dat vanuit dit pand harddrugs werden verkocht. Gisteren werd al duidelijk dat bij de actie een dealer en enkele van zijn klanten waren aangehouden.

De kopers zijn onder andere mannen van 26 en 34 jaar oud uit Goes en een 40-jarige Amsterdammer. Zij werden op straat opgepakt nadat zij hun aankopen hadden gedaan. De mannen zijn op het politiebureau gehoord en vervolgens weer in vrijheid gesteld. De gekochte drugs zijn in beslag genomen.

Na de arrestaties viel de politie de woning binnen. Hierin bleken een 28-jarige bewoner en een 30-jarige man uit Utrecht aanwezig te zijn. Beide verdachten werden aangehouden en overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Ze zitten nog vast. De twee worden vandaag gehoord. De zaak zal, nadat het onderzoek is afgerond, worden aangeboden worden aan de officier van justitie.

Tijdens de doorzoeking is geld en een handelshoeveelheid harddrugs in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
van der Reepe (6-11-2016 om 11:33)
Mooi, er is weer eens een huurwoning vrij. Wie weet moet dit dan de oplossing zijn voor het woningprobleem ? Andersom kan men zich afvragen waarom men moet wachten op een huurwoning omdat die bevolkt worden door drugsdealers.
Anonymous. (5-11-2016 om 19:24)
Voor hun 10 anderen.
Leo (5-11-2016 om 16:47)
klasse, goed optreden van de politie maar ook de mensen die een dochter of zoon hebben en melden aan de politie dat ze drugs gebruiken. Zo kan de politie nog beter achterhalen waar de meeste drugs verkocht worden om dan te achterhalen wie dit uitvoert. Een APP op je computer die anoniem meldt dat je je kind drugs gebruikt. Denk hierbij aan de griep heb en je hebt zichtbaar waar veel drugs wordt gebruikt, fijn om na te gaan hoe dit te bestrijden. Moeten ouders wel mee willen werken
Cookie-instellingen beheren