Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie inbraken op klaarlichte dag regio Hulst

Toegevoegd: 05-11-2016, 14.06 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Binnen twee weken tijd zijn i de gemeente Hulst op klaarlichte dag drie woninginbraken gepleegd. De politie roept mensen daarom op om hun ogen en oren goed open te houden en woningen goed af te sluiten.


De eerste inbraak vond plaats op dinsdag 25 oktober aan de Van Riebeecklaan in Hulst. Uit de woning werden sieraden en geld meegenomen. De inbraak werd die dag rond 11.50 uur ontdekt en de dader(s) zijn vermoedelijk via een raam het pand binnengedrongen.

Op woensdag 2 november was ’s morgens een woning aan de Saxhavenstraat in Hulst het doelwi. De dieven zijn hier vermoedelijk via de achterzijde het pand binnengedrongen om er vervolgens vandoor te gaan met sieraden. Gisteren was het raak in Sint Jansteen. Hier werd ingebroken in een woning aan het Sint Janshof. Ook deze bewoners missen sieraden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren