Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Goesenaar opgepakt voor beroving in augustus

Toegevoegd: 05-11-2016, 17.11 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Vrijdagmiddag is een 41-jarige Goesenaar aangehouden voor het onder bedreiging beroven van een man in een flatwoning in Goes. De beroving vond eind augustus al plaats en is nu pas voor het eerst naar buiten gebracht.


De verdachte drong zichzelf op de bewuste maandag 29 augustus in de Perestraat aan het slachtoffer op. Hij liep met hem mee naar zijn flatwoning in de buurt en vervolgens glipte hij gelijk met zijn slachtoffer door de centrale toegangsdeur naar binnen. Hij dwong zijn slachtoffer vervolgens hem tot zijn woning toe te laten.

Eenmaal binnen moest het slachtoffer geld en goederen afstaan. Vervolgens werd het slachtoffer gedwongen om met zijn eigen auto zijn belager op een ander adres in Goes af te zetten om daar vervolgens de benen te nemen.

Uitgebreid onderzoek naar de beroving leidde uiteindelijk in de richting van de verdachte. Deze kon zogezegd gisteren worden opgepakt. Hij is voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg en zit nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
slappe juristen = stinkende maatschappij. (6-11-2016 om 11:27)
het lijkt mij dat hier ook sprake van gijzeling/vrijheidsberoving is geweest, waarom wordt de verdachte weer ontzien en hem dat niet ten laste gelegd en houd men het bij enkel een berovinkje ?
Cookie-instellingen beheren