Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hardrijder Zaamslag is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 06-11-2016, 08.34 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie heeft zaterdag het rijbewijs ingenomen van de man die maandag in Zaamslag maar liefst drie keer met zeer hoge snelheid een radarcontrole passeerde.


De automobilist, een 25-jarige Terneuzenaar reed binnen een kwartier tijd met snelhden van 135, 155 en 167 kilometer per uur over de Eendragtweg. De maximumsnelheid ligt hier op 60 kilometer per uur.

De man is zaterdag op een politiebureau gehoord. Zijn rijbewijs is ingenomen en er is een zogeheten Mededeling 130 WvW opgemaakt. "Dit betekent dat het CBR de rijgeschiktheid van de verdachte zal gaan onderzoeken", zo legt de politie uit.

Volgens de politie had de Terneuzenaar de laatste tijd al vaker de aandacht getrokken vanwege zijn asociale rijgedrag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Witte (6-11-2016 om 09:11)
Maar goed dat ze deze snotkoker van de weg hebben gehaald . Nooit zijn rijbewijs meer terug geven .
Bastiaan (6-11-2016 om 09:04)
Er is er een niet jarig,..............hoera,hoera. Begrijp niet dat justitie dit soort a-sozen niet harder aanpakt,..........................andere en vriendelijke taal verstaat dit soort toch niet. Bedankt mannen van de politie voor het aanhouden,van zo iemand.
Cookie-instellingen beheren