Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 15 km

Hardrijder Zaamslag is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 06-11-2016, 08.34 uur
Door: Roland de Jong

ZAAMSLAG - De politie heeft zaterdag het rijbewijs ingenomen van de man die maandag in Zaamslag maar liefst drie keer met zeer hoge snelheid een radarcontrole passeerde.


De automobilist, een 25-jarige Terneuzenaar reed binnen een kwartier tijd met snelhden van 135, 155 en 167 kilometer per uur over de Eendragtweg. De maximumsnelheid ligt hier op 60 kilometer per uur.

De man is zaterdag op een politiebureau gehoord. Zijn rijbewijs is ingenomen en er is een zogeheten Mededeling 130 WvW opgemaakt. "Dit betekent dat het CBR de rijgeschiktheid van de verdachte zal gaan onderzoeken", zo legt de politie uit.

Volgens de politie had de Terneuzenaar de laatste tijd al vaker de aandacht getrokken vanwege zijn asociale rijgedrag.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rick (10-11-2016 om 07:15)
Eigenlijk wat Bas zegt. Hij rijdt uiteraard veel te hard, gevaar voor mensheid, bla bl bla, maar dat hij rijden lijkt me wel duidelijk.
Terneuzenaar (7-11-2016 om 16:40)
Na een nieuwe rij test en 6 maanden rijontzegging rijdt deze knul gewoon weer rond. De straffen in Nederland zijn ver onder de maat, bovendien wordt er altijd gekeken naar het belang (beroep) van het rijbewijs voor de "crimineel". Deze snelheden zijn niet meer te verantwoorden, echter vindt ik het nutteloos om 10-15 km te hard rijden wel te straffen met torenhoge boetes?!
Bas (7-11-2016 om 13:20)
Wat zijn vele van de reageerders toch hun farizeeƫr aard aan het tonen. Vooral met niet op feiten gestaafde conclusies als hij wordt een brokken piloot. Geen van deze reageerders stond naast de camera tijdens de waarnemingen en de snelheid werd netjes per foto ronde verhoogd. Ondanks dat deze snelheden hoger zijn dan de door de wet voorgeschreven rijd snelheid daar kunnen we niet zonder meer van roekeloos rijden spreken.
P de Zeeuw (7-11-2016 om 02:17)
Heerlijke weg om het gaspedaal lekker diep in te trappen!!!
Onbekend (6-11-2016 om 17:31)
Moet kunnen toch . We zijn allemaal jong geweest . Alsof jullie vroeger niet veel te hard hebben gereden. Vroeger dee ik niet anders maar na verloop van tijd leer je het vanzelf af. Al die kansloze reacties hier verschrikkelijk !!!
HK (6-11-2016 om 13:59)
Heel goed rijbewijs in nemen en nooit meer terug
Cookie-instellingen beheren