Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Kind bekneld bij bowlingbaan vakantiepark

Toegevoegd: 06-11-2016, 08.49 uur - Update: 06-11-2016, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - Bij een vakantiepark in Brouwershaven is zaterdagavond iemand bekneld komen te zitten bij een bowlingbaan.


Ter plekke was een kind met zijn/haar hand en arm vast komen te zitten in de ballenmachine. De melding van het ongeval aan de Heernisweg kwam rond 19.30 uur binnen. Direct werden twee brandweerwagens en een ambulanceteam met spoed ter plekke gestuurd.

Gelukkig kon het slachtoffer snel worden bevrijd door vereende krachten van de brandweer en het aanwezige personeel. Het slachtoffertje raakte niet ernstig gewond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thera (12-11-2016 om 16:16)
Jammer dat betreffend kind de aangegeven veiligheidsinstructies niet opgevolgd heeft. Begeleiders/toezichthouders hadden helaas geen ogen in de rug... Valt mee dat er nog geen verwijten zijn gekomen tot heden, ongelukjes bestaan nu eenmaal. Hoop dat het kind er niet al te veel hinder van heeft ondervonden, begeleiders hebben vast schrik nog in het lijf.
Cookie-instellingen beheren