Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 14 km

Dronken man vliegt uit de bocht in Goes

Toegevoegd: 06-11-2016, 15.06 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Afgelopen nacht is een 33-jarige Goesenaar aangehouden nadat hij in dronken toestand met zijn auto op de Ringbaan West in zijn woonplaats uit de bocht was gevlogen. Zijn rijbewijs is ingenomen.


Een politie-eenheid zag het voertuig van de man rond 02.40 uur staan ter hoogte van de kruising met de Troelstraweg. De auto had kapotgereden banden en stond half op de rijbaan. De andere helft stond op een betonnen verhoging. De Goesenaar stond bij zijn auto. Volgens de politie was hij duidelijk erg dronken en werd hij daarom voor een ademanalyse meegenomen naar het bureau.

Vanwege de fysieke toestand van de verdachte lukte het niet om een goede ademanalyse af te nemen. "De man gedroeg zich bovendien agressief en sloeg de blaasslang uit de handen van de agent. Hierop is besloten om hem ter ontnuchtering in te sluiten totdat hij in staat is om een verklaring af te leggen", zo legt de politie uit.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren