Weerbericht:
Een enkele bui. Morgenmiddag enige tijd regen
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 12 km

Jongen (16) beroofd van scooter Biggekerke

Toegevoegd: 06-11-2016, 16.24 uur
Door: Roland de Jong

BIGGEKERKE - Op de Zwaanweg bij Biggekerke is vannacht een 16-jarige jongen uit de gemeente Veere beroofd van zijn scooter. De daders zijn nog voortvluchtig.


Volgens de politie reed de jongen tussen 03.00 en 03.30 uur vanuit de wijk Papegaaienburg in Vlissingen in de richting van Zoutelande. Op het eerste deel van de route reed hij samen met een vriend maar ter hoogte van de Troelstraweg scheidden hun wegen en reed het slachtoffer alleen verder.

Op de Paauwenburgweg merkte de jongen op dat hij gevolgd werd door een andere scooter welke rondreed zonder licht. De scooter bleef in eerste instantie ver achter hem maar op een gegeven moment haalde de bestuurder de 16-jarige in en kwam deze naast het slachtoffer rijden.

Op de scooter zaten twee jongens. Ze sommeerden het slachtoffer om te stoppen. “Aanvankelijk ging de jongen hier niet op in en probeerde hij weg te komen maar de belagers dreigden met geweld en pakten vervolgens zijn scooter af”, zo vertelt de politie.

Het gestolen voertuig is een zwarte Piaggio Vespa Sprint. Van de daders is geen compleet signalement bekend. Wel heeft het slachtoffer gezien dat het ging om jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Beiden hadden een fors postuur. De politie zoekt getuigen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (7-11-2016 om 13:05)
Ik maak maar een woord vuil aan de daders-tuig. Voor iedereen die nu diep geschokt is een gewetensvraag; Wat heeft U gestemd bij verkiezingen van de afgelopen jaren ? Mag ik het woord medeplichtig noemen?
Arthur (7-11-2016 om 12:39)
Cliché daders, ik zeg: Minder, minder, minder!
Gerritje (7-11-2016 om 08:07)
Raar verhaal. zal me niet verbazen dat het net iets anders in elkaar zit Zal blyken?? Gr gerritje
Cookie-instellingen beheren