Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 40 km

Zes Schouwse brandweerlieden onderscheiden

Toegevoegd: 06-11-2016, 16.31 uur
Door: Roland de Jong

BROUWERSHAVEN - Zes brandweermannen van de vrijwillige brandweer op Schouwen-Duiveland hebben gisteren een koninklijke onderscheiding gekregen.


De onderscheidingen werden uitgedeeld tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer Schouwen-Duiveland in de brandweerkazerne aan het Slingerbos in Brouwershaven. Burgemeester Gerard Rabelink reikte de onderscheidingen uit.

Alle onderscheiden brandweerlieden waren meer dan 20 jaar actief en zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het gaat om Bartel Capelle (post Oosterland), Stephan Hillebrand en Dingeman Nuijens (post Zierikzee), Cees Landman (post Burgh-Haamstede), Erik Jan Vos (post Renesse) en Martin van der Weele (post Brouwershaven).


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren