Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tieners betrapt op joyriden in brommobiel

Toegevoegd: 06-11-2016, 17.02 uur
Door: Roland de Jong

AXEL - Twee jongens van 16 en 17 jaar oud zijn vannacht op de Buthdijk bij Axel op heterdaad betrapt toen ze aan het joyriden waren met een gestolen brommobiel.


De jongens hadden het voertuig bij een garage weggehaald. De brommobiel stond daar voor een reparatie geparkeerd. Volgens de politie hebben de jongens vervolgens enkele uren in de omgeving rondgereden totdat agenten hen rond 004.25 uur op de Buthdijk op heterdaad betrapten.

De agenten hebben de jongens uit laten stappen en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Daar gaven de twee toe het voertuig te hebben weggenomen. Nadat de ouders over de nachtelijke escapades van hun zonen in kennis waren gesteld, werd besloten de jongens door te verwijzen naar HALT. Met de belofte dat zij de gebruikte brandstof zullen betalen mochten de jongens weer naar huis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (7-11-2016 om 19:01)
nou nou dat zal afschrikken zeg om de brandstof te moeten betalen .met zulke straffen bereik je weinig tot niets.iets strenger kan echt geen kwaad hoor .misschien dat ze dan dan een andere keer wat beter nadenken .
vreemde tijden (7-11-2016 om 18:08)
Ik ben 32, maar toen ik zo oud was, moest ik dat niet flikken! Je bed uit klimmen om zulke dingen te gaan doen? Je kwam er toch niet op? Ik weet.... wij waren ook niet braaf, en zopen bier, en blowen, en chips, snoep eten en roken. Beetje brommer rijden enzo....maar 16 jaar? Ja dus gewoon half 10 thuis door de week, en vrijdags 11 uur. 17 Jaar? Ja toen was het zaterdags half 12 of 12 uur. 18 jaar? dan was t 1 uur. Ik snap het ook niet meer hoor! Toen ik eenmaal 18 was ging je tzelf beetje regelen, maar dan nog zeiden ze graag voor 1 uur thuis. Want je bent nog maar 18.....
sonja (7-11-2016 om 12:55)
Slappe hap weer, benzine betalen!!????? is gewoon autodiefstal, meerdere nachtjes cel zou beter zijn! Die gasten lachen zich rot!. Disco is duurder !
johanna (7-11-2016 om 10:49)
ongelooflijk . als je er goed over nadenkt dan vind ik de ouders net zoveel schuld zo niet meer dan de jongens . en dan vinden ze het raar als we zeggen het was vroeger beter . dit kwam niet voor .
Jose (6-11-2016 om 18:52)
!6 en 17 jaar jong om half vijf 's ochtends? Ik geloof dat ik het allemaal niet meer begrijp. En ben echt nog geen tachtig.
Cookie-instellingen beheren