Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Twee mannen opgepakt voor vernielen auto

Toegevoegd: 08-11-2016, 12.07 uur
Door: Manfred Berrevoets

HULST - Vanmorgen zijn in Hulst twee 20-jarige mannen uit de gemeente Hulst aangehouden op verdenking van het vernielen van een auto.


Afgelopen zaterdag reden de verdachten rond 11.30 uur met een voertuig over een parkeerterrein bij een supermarkt aan het Stationsplein. Op een gegeven stopte de bestuurder en zijn kompaan stapte uit. Een man met een winkelwagen zou de auto tijdens het lopen hebben geschampt waardoor de spiegel verbogen was.

Een woedende reactie volgde met veel verbaal geweld. Vervolgens liep één van de mannen richting de auto van de winkelende man en trapt de buitenspiegel van het voertuig af. Daarna stapt hij in en reden de twee met piepende banden weg. Dankzij een getuige konden de verdachten snel worden opgespoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren