Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 39 km

Auto botst op scooter Sint-Maartensdijk

Toegevoegd: 08-11-2016, 17.31 uur
Het ongeval in Sint-Maartensdijk.
Het ongeval in Sint-Maartensdijk.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

SINT-MAARTENSDIJK - Bij een botsing tussen een scooter en een personenauto in Sint-Maartensdijk is vanmiddag forse schade ontstaan.


De aanrijding vond rond 14.00 uur plaats op de kruising van de Provincialeweg met de Dokter Tazelaarstraat. Er is een ambulance ter plaatse geweest en de bestuurder van de scooter en zijn bijrijder zijn ter plaatse behandeld aan hun verwondingen.

De auto kwam door het ongeval boven op de scooter terecht waardoor beide voertuigen beschadigd raakten. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
johanna (8-11-2016 om 19:00)
wij waren net in de buurt . de schade was groot maar gelukkig geen gewonden . ik hoop dat ze snel van de schrik zullen bekomen .
Cookie-instellingen beheren