Weerbericht:
Vandaag en morgen stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Beginnend bestuurder rijdt 66km te hard

Toegevoegd: 09-11-2016, 09.47 uur
Door: Manfred Berrevoets

VOGELWAARDE - Een 20-jarige beginnende bestuurder uit de gemeente Hulst mocht dinsdag zijn rijbewijs inleveren. Hij reed, na correctie, 143 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur was toegestaan.


Agenten betrapten de man op de N290. Hij reed vanuit Vogelwaarde richting Terhole. Rond 20.35 uur werd hij aan de kant gezet. Hij kon direct zijn rijbewijs inleveren.

Voor de snelheidsovertreding kreeg hij een proces-verbaal uitgereikt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
jan (10-11-2016 om 07:06)
Beginnend bestuurder ! En dan denken dat je dit soort "grappen" uit kunt halen. Die is over enkele jaren een gevaar voor medeweggebruikers en zichzelf (misschien). Het hem NU afleren op een zeer efficiënte manier. Ik wens de rechterlijke macht sterkte toe !
fietser (9-11-2016 om 21:11)
Dan maar weer op de fiets. Niet gelezen zeker dat er extra controles zijn in deze periode. Wie niet luisteren wil............
Toon (9-11-2016 om 20:56)
Dit moet toch een makkelijke zaak zijn? 5 jaar rij-ontzegging, nieuw rij-examen en ook geen bromfietsrijbewijs. Dan een werkstraf: voor elke kilometer te hard 1 uur en dan liefst iets waar een kruiwagen bij nodig is. Daar rij je niet gauw te snel mee. En doe je dat wel, dan kapt ie om en kun je van voren af aan beginnen. Bij overtredingen hoeft de opzet niet bewezen te worden. Die wordt geacht erin te zitten. Dergelijke overschrijdingen mogen van mij onder de misdrijven vallen. Als er met die snelheden iets gebeurd mag je tenminste over grove schuld spreken en zelfs over boos opzet. Maar ja.... onze zachte heelmeesters?????
JanDoedel (9-11-2016 om 14:10)
En de eerste 10 jaar niet terug. Verantwoordig leren dragen en tegen de 30 zal dat wel lukken
Bella (9-11-2016 om 12:21)
Goed zo politie! Ga zo door en we gaan ooit verlost zijn van deze wegpiraten! Wij klagen inmiddels al jaren en nu wordt de één na de ander toch aangehouden! Is dus niet voor niets dat we klagen, ook al worden we regelmatig via facebook bedreigd door deze gasten. Maar ja, ze leren het wel van hun ouders, die rijden zelf ook te hard! Wij hopen op nog meer van deze aanhoudingen!
Ik. (9-11-2016 om 10:26)
Bestuurder rijd 66km te hard. Rijbewijs niet terug geven en over 3 jaar nog maar eens rij examen doen,kijken of hij er van leert. Als dat bij iedereen zo zou gebeuren krijgen wij nog eens brave auto bestuurders.
Cookie-instellingen beheren