Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Hennepstekken gevonden in schuur Rilland

Toegevoegd: 10-11-2016, 07.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie heeft in een schuur aan de Broekestraat in Rilland 14 hennepplanten en 312 hennepstekken in beslag genomen. Een 39-jarige man uit Hoogerheide is in verband met de zaak aangehouden.


De politie ging woensdag rond 06.35 uur de woning binnen. In de schuur trof men de planten en stekken aan. Deze zijn direct in beslag genomen en vernietigd. De verdachte die op dat moment in de woning aanwezig was is aangehouden.

Na onderzoek bleek dat deze man lid is van de Outlaw Motorgang No Surrender. Hij is meegenomen naar het politiebureau en verhoord. Daarna is hij in vrijheid gesteld. Hij is nog wel verdachte.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlinder (12-11-2016 om 11:37)
Dat het dan lekker weer eens fout is gegaan. Misschien gewoon eens een baantje gaan zoeken.
Cookie-instellingen beheren