Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Inbrekers crashen met auto na achtervolging

Toegevoegd: 10-11-2016, 15.11 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Afgelopen nacht heeft een surveillance-eenheid van de politie een personenauto achtervolgd met daarin vermoedelijk twee inbrekers. Nadat de personenauto op Het Lint tot stilstand was gebracht namen de inzittenden de benen. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.


Na een melding over een auto-inbraak in de Bosstraat in Stavenisse waaruit gereedschap is gestolen, zoeken agenten de omging af naar de inbrekers. Omstreeks 02.25 uur ziet een surveillance-eenheid op de Oudelandsedijk dat een voertuig hen tegemoet komt rijden. Besloten wordt om het voertuig voor een controle staande te houden.

Als de bestuurder bemerkt dat hij de politie op zijn hielen heeft, probeert deze weg te komen. Na een korte achtervolging rijdt hij zich op Het Lint klem tegen een boom. De twee inzittenden wachten echter niet af, maar zetten het op een lopen. Ondanks een zoekslag in de omgeving worden zij niet meer gevonden.

De agenten vinden in de auto diverse gereedschappen die mogelijk van de diefstal in Stavenisse afkomstig zijn. Het voertuig is in beslag genomen en weggetakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (12-11-2016 om 07:26)
Nee mar die hadden ze niet bij, niet elke agent is daar voor getraind, En om die agenten hond nou uit zijn bed te bellen voor wat gestolen gereedschap..
mar (11-11-2016 om 10:28)
Heeft de surveillerende politie geen hond bij? Zou misschien beter zijn, dan zullen ze er minstens wel eentje pakken.
Cookie-instellingen beheren