Weerbericht:
Bewolkt en soms wat (mot)regen. Morgen buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Bromfietser gewond bij botsing Goes

Toegevoegd: 10-11-2016, 16.12 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Bij een botsing tussen een brommer en een personenauto in Goes is vanmiddag een jongen gewond geraakt.


De aanrijding vond rond 15.10 uur plaats op de kruising van de Beukenstraat met de Populierenstraat. De brommer reed door nog onbekende oorzaak tegen de zijkant van de auto en kwam ten val. Er is een ambulance ter plaatse geweest om de gewonde bromfietser te behandelen.

Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is niks bekend. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Verhagen (13-11-2016 om 02:19)
Ja ik vind het niet raar , de opgevoerde brommertjes van die schoolgasten vliegen iedere dag door de straat en zo in één streep door over de kruising.Terwijl er aan beide zijdes van de straat naar school gaande kinders fietsen. Wel beterschap aan de brommer bestuurder want zo iets gun je niemand
Zeeuwse showride (10-11-2016 om 23:57)
@J. Ik zie haaietanden, dus stopborden kunnen er per definitie NIET staan
J (10-11-2016 om 18:51)
Op deze kruising gebeuren er regelmatig ongelukken, terwijl er volgens mij stopborden staan! Sterkte voor het slachtoffer.
Cookie-instellingen beheren