Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 15 km

Sportvisboot met motorstoring bij Breskens

Toegevoegd: 10-11-2016, 23.34 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De reddingsboot van de KNRM in Breskens is donderdagmorgen een sportvisboot met motorproblemen te hulp geschoten.


Twee sportvissers krijgen net buiten de haven te maken met motorstoring. Ze bellen het bemanningsverblijf van KNRM Breskens om hulp te vragen. De schipper is aanwezig en laat via de Nederlandse Kustwacht de reddingbootbemanning alarmeren.

Deze vaart tien minuten later de haven uit en heeft de visboot gelijk in het vizier. Eenmaal ter plaatse wordt een opstapper overgezet om een sleepverbinding te maken. De visboot wordt op sleeptouw genomen en even later veilig afgemeerd bij de jachtwerf.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Will (11-11-2016 om 12:54)
Alweer zo`n sufferd zonder hulpmotor
Cookie-instellingen beheren