Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 41 km

Politie onderzoekt vondst dode bij viaduct

Toegevoegd: 11-11-2016, 09.10 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRESKENS - De politie doet op dit moment onderzoek naar het aantreffen van een persoon bij een viaduct in Breskens.


Even voor 07.00 uur vond het voorval plaats op de Rijksweg ter hoogte van het viaduct over de Langeweg. Twee ambulances en een traumahelikopter rukten uit om hulp te verlenen. De helikopter is niet meer ter plaatse geweest, wel heeft er een mobiel medisch team uit België assistentie verleend. Voor het slachtoffer kwam alle hulp te laat, deze overleed ter plaatse.

Vanwege het onderzoek heeft de brandweer de omgeving afgeschermd met zeilen. De technische recherche doet op dit moment onderzoek maar de politie gaat niet uit van een ongeval of een misdrijf, vermoedelijk is er sprake van suïcide. De Langeweg is bij het viaduct volledig afgesloten. Het verkeer op de Rijksweg wordt over één rijstrook geleid.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (16-2-2018 om 23:29)
Vandaag je 31e verjaardag.....man je moest eens weten hoe je mist werd
Cynthia cullens (31-12-2016 om 00:45)
Dagen gaan voorbij woorden zijn er te weinig om te beschrijven hoe ik mij voel ik mis je mijn lieve broer ik wilde het niet geloven en nog steeds niet waarom waarom waarom ik was er voor je ...niks was mij teveel ik zou er alles aan doen om jou te helpen ...nu wil ik je alleen maar terug bij mij hebben en dat kan niet meer
Een bekende (19-11-2016 om 15:03)
Fb Ricardo Blom (Terneuzen)
Een bekende (19-11-2016 om 12:02)
Beste Davy, zover ik weet is er geen bericht geweest. Zie zijn fb om fam. te condoleren.
Davy (19-11-2016 om 10:17)
Ik wens de familie te condoleren. Weet iemand waar men het overlijdensbericht kan terugvinden?
J.lievens (13-11-2016 om 23:58)
23:57 Ik lig nu in mijn bed kan niet slapen! met de dachten aan jouw fam: ik kan het nog steeds geloven! Ik zie ons nog zitten in de bar in sas bij jouw moeder in het café, jij en je zus, en broer zo met jullie drieen leerde ik jullie kennen we biljarten toen veel... of we gooide eens een dart pijltje. Lieve Ricardo waarom?
Cookie-instellingen beheren