Weerbericht:
Af en toe zon, plaatselijk ook mist
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 205 km

Dode gevonden in Schelde-Rijnkanaal Rilland

Toegevoegd: 11-11-2016, 11.28 uur - Update: 11-11-2016, 15.17 uur
Door: Roland de Jong

RILLAND - In het water van het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland is vanochtend een stoffelijk overschot gevonden. Er is mogelijk sprake van een misdrijf. De politie is een onderzoek gestart.


Het lichaam werd rond 10.00 uur aangetroffen door de bemanning van een vaartuig van Rijkswaterstaat. De dode werd gevonden in de buurt van de Bathseweg. Volgens de politie is het inmiddels op de wal gebracht.

De politie onderzoekt van wie het lichaam is en hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. De omgeving is zeer ruim afgezet. Diverse wegen in de omgeving van de vindplaats zijn afgezet. Een politiehelikopter is onderweg om te assisteren bij het onderzoek.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren