Weerbericht:
Vandaag veel zon en zomers warm. Donderdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Onderzoek dode Rilland in volle gang

Toegevoegd: 11-11-2016, 15.09 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - De politie op dit moment nog steeds bezig met een onderzoek naar het stoffelijk overschot dat vanmorgen werd gevonden in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland. Er is mogelijk sprake van een misdrijf.


Het lichaam werd rond 10.00 uur aangetroffen door de bemanning van een vaartuig van Rijkswaterstaat. De politie onderzoekt van wie het lichaam is en hoe het slachtoffer om het leven is gekomen. Een politiehelikopter is ter plaatse geweest om te assisteren bij het onderzoek.

Rechercheurs in witte pakken hebben uren lang onderzoek gedaan. Rond 15.00 uur was het onderzoek op locatie afgerond en is de omgeving weer vrijgegeven.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren