Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 25 km

Politiecontrole tegen woninginbraken

Toegevoegd: 12-11-2016, 11.57 uur
Eén van de controles in Zeeuws-Vlaanderen.
Eén van de controles in Zeeuws-Vlaanderen.
© Foto: Facebook / Politieteam Zeeuws-Vlaanderen
Door: Manfred Berrevoets

HULST - De politie heeft gisteravond in Zeeuws-Vlaanderen diverse controles gehouden. De controles waren voornamelijk gericht op het opsporen van inbrekers.


De controles vonden plaats in Hulst, Sas van Gent en Axel. Automobilisten werden gecontroleerd en de politie gaf ook informatie voor het voorkomen van een woninginbraak. Volgens de politie waren de mensen die gecontroleerd werden erg positief over de actie. Iedereen kreeg ook een flyer met meer informatie mee.

Naast deze controles heeft de politie ook een zogenaamde voetjes actie gehouden. Hierbij is gekeken of er bij woningen ramen of deuren open stonden waardoor inbrekers naar binnen konden komen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ger (13-11-2016 om 09:32)
de politie zou geen "actie" moeten doen maar ALTIJF aanwezig moeten zijn dus gewoon veel meer blauw op straat en de lui die ze pakken veel en dan ook echt veel langer opsluiten
Cookie-instellingen beheren