Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 23 km

Gewonde bij botsing op N57

Toegevoegd: 12-11-2016, 12.22 uur
Door: Manfred Berrevoets

VROUWENPOLDER - Bij een ongeval op de N57 ter hoogte van Vrouwenpolder is gistermiddag rond 15.40 uur een 27-jarige man uit Den Haag gewond geraakt.


Een bestuurder die over de N57 uit de richting van Schouwen-Duiveland in de richting van Walcheren reed haalde ter hoogte van Vrouwenpolder bij wegwerkzaamheden in over de linker rijbaan. Door de laagstaande zon zag de bestuurder een tegemoetkomende auto over het hoofd waardoor deze bestuurder schrok van de inhaalmanoeuvre.

De 27-jarige tegemoetkomende bestuurder moest hard remmen waardoor een kettingbotsing ontstond tussen drie voertuigen. De man uit Den Haag is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Alle andere betrokkenen kwamen met de schrik vrij. De schade is onderling geregeld en beschadigde voertuigen zijn weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren