Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Steekpartij in woning Goes

Toegevoegd: 12-11-2016, 12.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Vrijdagmiddag is in een woning aan de Populierenstraat in Goes een man aangehouden na een steekpartij.


De politiemeldkamer kreeg rond 12.30 uur een melding dat een man was gestoken. Agenten troffen op de Eikenlaan het 21-jarige slachtoffer uit Goes aan. Hij was door een hem bekende jongeman in zijn been gestoken. De oorzaak was waarschijnlijk een financieel conflict.

De agenten zijn voor behandeling van de verwondingen met het slachtoffer naar de huisarts gegaan. Agenten zijn vervolgens naar een woning aan de Populierenstraat gegaan en hebben rond 13.00 uur een 21-jarige inwoner uit Goes aangehouden. Hij wordt er van verdacht dat hij met een mes heeft gestoken.

De jongeman is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Middelburg gebracht. Vrijdagavond kreeg hij te horen dat hij voorlopig vast blijft zitten. Zaterdag wordt hij verhoord.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
duss (14-11-2016 om 11:44)
Het is inderdaad vreselijk wat er gebeurt is hoor. Maar vroeger gebeurde dit niet anders hoor
wim (14-11-2016 om 07:38)
Als je zo de bericht vind op de maandag morgen e leest wat zie je dan een hoop ellende wat we elkander aandoen ,dit conflict tussen de twee jongens en gevolg met een mes in been gestoken waarom kan zo iets niet gewoon uit gepraat worden vroeger had je toch ook geen mes bij je.
Cookie-instellingen beheren