Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode man Vlissingen lag in zwembad

Toegevoegd: 13-11-2016, 16.18 uur
Het politieonderzoek in Vlissingen.
Het politieonderzoek in Vlissingen.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De dode man die vanmorgen werd gevonden aan de Zinderweg in Vlissingen lag in het zwembad bij een woning. Dit heeft de politie naar buiten gebracht.


De hulpverleningsdiensten kregen rond 10.50 uur een melding dat de man in het zwembad lag. Agenten hebben het slachtoffer uit het water gehaald. De hulpverlening mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse.

Omdat niet onmiddellijk duidelijk was, waaraan de man was overleden, heeft de politie een onderzoek ingesteld. Hierbij bleek dat hij niet door een misdrijf om het leven is gekomen. De man is door een ongeluk of medische reden in het water gevallen en overleden. Hiermee is het politieonderzoek afgerond.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren