Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Politie zet inbraakverdachte vast na achtervolging

Toegevoegd: 14-11-2016, 09.10 uur - Update: 14-11-2016, 14.25 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft zondagmorgen in een woning aan de Anjelierenlaan een 27-jarige Rotterdammer aangehouden die een inbraak gepleegd zou hebben in een café aan de Bosjeslaan in Vlissingen.


Agenten waren rond 06.05 uur aan het surveilleren toen ze een melding kregen van een mogelijke inbraak. De dader zou er te voet vandoor zijn gegaan. Uiteindelijk kon de man in een woning aan de Anjelierenstraat worden aangehouden. Hij leek onder invloed van alcohol en drugs te zijn.

De man probeerde er nog vandoor te gaan, maar kon na een korte achtervolging worden ingerekend. Hij is ingesloten voor verder onderzoek. Na onderzoek bleek dat de man nog een gevangenis open te hebben staan, hij was niet teruggekeerd van verlof.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K. de meeuw (15-11-2016 om 15:33)
Ach joh, dat zijn van die *** die het daar in Rotterdam al verpest hebben en nu hier in Zeeland een graantje mee proberen te pikken. Ik zeg aanpakken die handel!
P (14-11-2016 om 21:19)
Wim, die crimi's hebben een uitwisselings progamma met Rotterdam. Al het gestolen waar van hier gaat daar in de verkoop en visa versa
wim (14-11-2016 om 19:42)
Zeer goed werk van politie en zeker deze omdat hij nog een strafblad had wat moet zon Rotterdammer eigenlijk hier komen doen
Cookie-instellingen beheren