Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Vermoorde man is Erik van den Boogaart (55)

Toegevoegd: 14-11-2016, 20.21 uur
Onderzoek bij het Schelde-Rijnkanaal.
Onderzoek bij het Schelde-Rijnkanaal.
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Roland de Jong

RILLAND - Het stoffelijk overschot dat vrijdagmorgen in het Schelde-Rijnkanaal bij Rilland werd gevonden is van Erik van den Boogaart (55) uit Spijkenisse. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Dit weekeinde meldde de politie al dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven was gebracht. Zondag heeft bij het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) sectie plaatsgevonden. Hierbij is de identiteit van het slachtoffer definitief vastgesteld. De familie is daarna in kennis gesteld en vanavond is deze naar buiten gebracht. Van den Boogaart zou sinds deze zomer vermist zijn geweest.

De sectie heeft volgens de politie ook nog verdere aanwijzingen opgeleverd dat de man inderdaad door geweld om het leven is gebracht. Politie en justitie zijn onder leiding van een officier van justitie bezig met een groot onderzoek. Er zijn al diverse getuigen verhoord. Ook zijn al veel sporen veiliggesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
t Is vreselijk (17-11-2016 om 16:16)
De vondst is gedaan op 1 juni, maar hij verdween pas op 16 juni? Vreemd..... sterkte voor de nabestaanden iig...
Vlinder (15-11-2016 om 18:12)
Die vondst is al gedaan op 1juni maar stond pas 15 juni in de krant vanwege het onderzoek. Zijn ogen zaten vast niet in zijn broekzak.
Vlinder (15-11-2016 om 18:00)
Misschien heeft ie iets gezien wat hij niet had mogen zien.
Nina (15-11-2016 om 08:58)
Wel toevallig dat hij op 16 juni verdween vanaf zijn werk in de Rotterdamse haven terwijl er een dag eerder op 15 juni 4000 kilo cocaïne in de Rotterdamse haven is gevonden
Cookie-instellingen beheren