Weerbericht:
Af en toe zon en vooral vandaag enkele buien
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Vlissingse inbreker verstopt zich in kast

Toegevoegd: 15-11-2016, 14.01 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Maandagavond is in een woning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen een man aangehouden voor een woninginbraak aan de Verkuijl Quakkelaarstraat in zijn woonplaats.


De politiemeldkamer kreeg de melding van de inbraak rond 19.10 uur binnen. De dader had onder andere twee televisies, een hogedrukspuit, een ring en een camera gestolen. Agenten gingen ter plekke en stelden een onderzoek in. Hierbij rees het vermoeden dat de inbraak was gepleegd door een 43-jarige Vlissinger. De verdachte werd binnnen een uur en ondanks dat hij zich in een kast had verstopt, aangehouden.

De man is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Hier is hij ingesloten. De Vlissinger is vandaag gehoord en kreeg hierbij te horen dat hij voorlopig vast blijft zitten. De gestolen spullen zijn ondertussen terug bij de eigenaresse.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (16-11-2016 om 11:46)
Was dat dezelfde van de bosjeslaan inbraak? Want die kwam toch ook uit de anjelierenlaan, of is dat een speciale straat met inbrekers?
P van D (16-11-2016 om 09:26)
Zo mooi gedaan agenten...Keigoed Politiewerk !
Willem den Ollander (15-11-2016 om 19:15)
Zet hem maar een week op water en brood besmeerd met groene zeep.
Cookie-instellingen beheren